THAIMASSAGE

30 min 300kr

60 min 500kr

90 min 700kr

 

Thaimassage är en mycket gammal österländsk massageform och har sitt ursprung så långt tillbaka som Buddhas era för ca 2500 år sedan.

Med hjälp av händer, fingrar, fötter, armbågar och knän masserar man och stretchar ut musklerna så att energivägarna ska öppnas och balans infinna sig. I Thaimassagen arbetar man inte bara med musklerna i kroppen utan också med akupressurpunkter och energilinjer. Eftersom man arbetar med hela kroppen kan man tex. lösa spänningar och blockeringar som man har i en kroppsdel genom att bearbeta och massera en annan kroppsdel.

 

OLJEMASSAGE

30 min 300kr

60 min 500kr

90 min 700kr

 

Oljemassage ges genom att olika sorters olja masseras på kroppens olika delar. Denna typ av massage är mycket mjukare än den traditionella thaimassagen och
ges i avslappnande syfte.

Den hjälper kroppens muskler att hitta en balans genom den avslappnande massagen. Det är inte ovanligt att man somnar under massagen.

 

THAI TANTRA

30 min 300kr

60 min 500kr

90 min 700kr

 

En massage som löser spänningar och får kroppens energier att flyta. Den fokuserar på energipunkter i kroppen. Tantramassage får dig att känna som om du är i en dvala, där fysiska gränser löses upp, tid försvinner, bekymmer och problem känns inte längre så viktiga, eller helt glöms bort.

Ditt energiflöde stimuleras och dina sinnen om kroppens känslighet ökar.

Du kommer att känna dig avslappnad men ändå vaken. Du kommer att bli coachad att andas ordentligt, så du kan sjunka ner till ännu djupare nivå av avslappning. I denna mycket avslappnande massage blir du vårdad och omhändertagen vilket ger dig en känsla av komfort och välbefinnande.

Tantramassage är en ännu mjukare massage än oljemassagen och består av lätt vidröring. Vår tantramassage fokuserar på den totala avslappningen.